Palvelut

Kaikki palvelut ovat luottamuksellisia.

Yksilöasiakkaille, pari- ja moniskunnille

Seksuaalineuvonta

Yksilöopastus

Avusteinen kehotyöskentely

Terapeuttiset menetelmät

Yhteisöille, järjestöille ja yrityksille

Koulutukset, luennot

Työpajat

Keskusteluryhmien vetäminen

Kartoitukset ja ohjaus

Kirjoitukset ja käännökset

ArvoiSeksi tarjoaa laadukasta seksuaalineuvontaa yksilöille, pari- ja moniskunnille. Askarruttaako oma seksuaalisuus? Haluatko tukea tai vinkkejä seksielämääsi?

 

Erityisosaaminen: seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus, avusteinen seksi, BDSM, vastikkeellinen seksi, porno- ja seksiriippuvuus, suostumus, seksivälineet, saavutettavuus, rintojen omatarkkailu, kipu ja kehopositiivisuus.

Rajoittaako vamma, krooninen kipu tai sairaus seksuaalisuutesi toteuttamista. Kehotyöskentelyn lähtökohtana on yksilöllinen asiakkaan tilanteen kartoitus. Yhdessä löydämme parhaita ratkaisuja seksuaalisuuden toteuttamiseen.

Työskentely voi sisältää neuvontaa, käytännön opastamista esimerkiksi seksi- tai ehkäisyvälineiden käytössä, tukea omaan kehoosi tutustumisessa, tai apuvälineiden soveltamista. 

Voit myös etsiä uusia tapoja nauttia tai tutustua erilaisten kosketusten tuntuun.

 

 

Työskenteletkö henkilöiden kanssa jotka tarvitsevat apua seksuaalisuudensa todeuttamiseen? Lue lisää tästä.

 Voit tilata valmiin työpajan tai voimme yhdessä räätälöidä sopivan kurssin.

Tarjolla mm. asiantuntijatyöpajoja moninaisuudesta ja saavutettavuudesta, seksuaalikasvatuksellinen ehkäisyilta nuorille;

Suostumus ja rajat -työpajat, Miten luoda turvallisempia ja saavutettavampia tapahtumia.

Kaikki työpajat ja kurssit sisältävät alustuksia ja keskustelua, demoja, harjoituksia, tutustumista välineisiin ja työkaluja jatkotyöskentelyyn.

Kaikki työpajat noudattavat turvallisempien tilojen periaatteita.

Kaipaako yhteisönne parempaa tuntemusta moninaisuudesta, saavutettavuudesta tai turvallisemmista ja esteettömistä käytännöistä?

Voit tilata valmiin paketin yhdenvertaisemman toiminnan puolesta tai voimme räätälöidä yhdessä vaikka asiakaspalautteen perusteella parempaa ja moninaisempaa toimintaa.

Toiminnan kartoitus sisältää esim. esteettömyyskartoitusta, digisaavutettavuutta, toiminnan ja materiaalien yhdenvertaisuuden raportoinnin.

Koulutuksia ammattilaisille ja opiskelijoille sukupuolen moninaisuudesta ja kohtaamisesta!

Olen työssäni kääntäjänä ja toimittajana erikoistunut seksuaalisuudesta ja sukupuolesta kirjoittamiseen, alan esitteiden, lehtijuttujen ja kirjallisuuden kääntämiseen. Voit tilata minulta tektejä, lehtijuttuja, asiantuntijalausuntoja ja käännöksiä. Voin myös oikolukea tekstinne saavutettavuus- ja yhdenvertaisuuslasein.