Palvelut

Kaikki ArvoiSeksi palvelut ovat luottamuksellisia.

Yksilöasiakkaille, pari- ja moniskunnille

Seksuaalineuvonta

Yksilöopastus

Kehotyöskentely

Terapeuttiset menetelmät

Yhteisöille, järjestöille ja yrityksille

Koulutukset, luennot

Työpajat

Keskusteluryhmien vetäminen

Kartoitukset

Kirjoitukset ja käännökset

ArvoiSeksi tarjoaa laadukasta seksuaalineuvontaa yksilöille, pari- ja moniskunnille. Askarruttaako oma seksuaalisuus? Haluatko tukea tai vinkkejä seksielämääsi?

 

Erityisosaaminen: seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus, avusteinen seksi, BDSM, vastikkeellinen seksi, porno- ja seksiriippuvuus, suostumus, seksivälineet, saavutettavuus, rintojen omatarkkailu, kipu ja kehopositiivisuus.

Rajoittaako vamma, krooninen kipu tai sairaus seksuaalisuutesi toteuttamista. Kehotyöskentelyn lähtökohtana on yksilöllinen asiakkaan tilanteen kartoitus. Yhdessä löydämme parhaita ratkaisuja seksuaalisuuden toteuttamiseen.

Työskentely voi sisältää neuvontaa, käytännön opastamista esimerkiksi seksi- tai ehkäisyvälineiden käytössä, tukea omaan kehoosi tutustumisessa, tai apuvälineiden soveltamista. 

Voit myös etsiä uusia tapoja nauttia tai tutustua erilaisten kosketusten tuntuun.

 

 

Työskenteletkö henkilöiden kanssa jotka tarvitsevat apua seksuaalisuudensa todeuttamiseen? Lue lisää tästä.

 Voit tilata valmiin työpajan tai voimme yhdessä räätälöidä sopivan kurssin.

Tarjolla mm. seksuaalikasvatuksellinen ehkäisyilta nuorille;

erilaisia työpajoja: Suostumus ja rajat, Turvallisempia ja esteetömämpiä tapahtumia, BDSM ja kommunikaatio, Neuloitus 101.

Kaikki työpajat ja kurssit sisältävät alustuksia ja keskustelua, demoja, harjoituksia, tutustumista välineisiin ja työkaluja jatkotyöskentelyyn.

Kaikki työpajat noudattavat turvallisempien tilojen periaatteita.

Kaipaako yhteisönne parempaa tuntemusta sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuudesta tai turvallisemmista ja esteettömistä käytännöistä?

Voit tilata valmiin paketin yhdenvertaisemman toiminnan puolesta tai voimme räätälöidä yhdessä vaikka asiakaspalautteen perusteella parempaa ja moninaisempaa toimintaa.

Toiminnan kartoitus sisältää esim. fyysisen saavutettavuuden, digisaavutettavuuden, sukupuolisensitiivisen kielen yms.

Koulutuksia sote-alan ammattilaisille ja opiskelijoille!

Olen työssäni kääntäjänä ja toimittajana erikoistunut seksuaalisuudesta ja sukupuolesta kirjoittamiseen, alan esitteiden, lehtijuttujen ja kirjallisuuden kääntämiseen. Voit tilata minulta tektejä, lehtijuttuja, asiantuntijalausuntoja ja käännöksiä. Voin myös oikolukea tekstinne saavutettavuus- ja yhdenvertaisuuslasein.

© 2019 ArvoiSeksi. Proudly created by Wix.com